کاهش مصرف آب در مشهد، نتیجه اقدامات فرهنگی موثر است مسمومیت ۶ عضو یک خانواده با گاز مونوکسید کربن ۸ محصول غیرمجاز آرایش چشم اعلام شد برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟
سرخط خبرها

سارقانی که از سر مال باخته، دست برنمی دارند

  • کد خبر: ۱۱۰۱۴۱
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۰
سارقانی که از سر مال باخته، دست برنمی دارند
سرقت حساب کاربری محرمانه، شگرد تازه شیادان پس از سرقت گوشی تلفن همراه است.

محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ زن جوان هنوز شوکه بود، همه چیز در عرض چند لحظه رخ داده بود. او بعد از اینکه خودرواش را در حاشیه بولوار وکیل آباد نگه می‌دارد و شماره همراه همسرش را می‌گیرد تا بگوید منتظرش است، درست نمی‌داند که تلفن همراه به گوشش رسیده بود یا نه که ناگهان دستی بزرگ و خشن گوشی اش را چنگ می‌زند. زن شوکه از این ماجرا مثل تمام مال باختگان از خودرو پایین می‌آید و چند قدمی به دنبال موتورسوار می‌دود، اما تنها حسرت می‌خورد که چرا شیشه خودرو را پایین داده است.

اما این تمام ماجرا نبود، چون او که مدل خاصی از گوشی‌های همراه را در اختیار داشت می‌دانست که سارق نه تنها نمی‌تواند گوشی اش را باز کند، بلکه با ردیابی گوشی به راحتی دستگیر می‌شود، غافل از اینکه سارقان با شگردی ساده، اما جدید، به راحتی آی دی او را هم در اختیار می‌گیرند و برای همیشه به مالکیت او پایان می‌هند.
زن مالباخته برای شکایت پس از گذشت ۲۴ ساعت به پلیس فتای خراسان رضوی مراجعه کرده بود. با او در راهرو‌های ساختمان پلیس فتا روبه رو می‌شوم، زن جوان طعمه یکی از پیچیده‌ترین و درعین حال ساده‌ترین سرقت‌های گوشی تلفن همراه شده بود.

همه چیز ناگهانی اتفاق افتاد

او درباره نحوه سرقت می‌گوید: چند روز پیش سر ظهر، فرزندم را از مدرسه برداشتم و کنارم روی صندلی جلو خودرو نشاندم. بعد به سمت بولوار وکیل آباد رفتم تا همسرم که کارش تمام شده بود را هم نیز سوار کنم. در بولوار وکیل آباد بعد از بولوار شهید قانع خودرو را کناری نگه داشتم تا مثل هر روز شوهرم بیاید و به خانه برویم. اما چون کمی دیر کرده بود، من هم بدون توجه به اطراف گوشی ام را برداشتم تا زنگ بزنم. همین که شماره اش را گرفتم و خواستم گوشی را کنار گوشم بگذارم، ناگهان دستی از شیشه توی خودرو آمد و در چشم برهم زدنی گوشی را قاپید و فرار کرد. نمی‌دانستم چه کنم. به پلیس زنگ زدم بعد هم همسرم آمد. مطمئن بودم که اتفاقی نمی‌افتد و می‌توانم با ردیابی گوشی ام دوباره آن را پیدا کنم.

سرقت دوباره از مال باخته

مال باخته در ادامه توضیح می‌دهد: بعد از اینکه به پلیس ۱۱۰ زنگ زدم و مأموران آمدند و صورت جلسه کردند، از من خواستند تا برای شکایت به کلانتری بروم. من مطمئن بودم که گوشی ام را پیگیرم و لحظه به لحظه مکانی که قرار داشت را ردگیری می‌کردم. قبلا برای احتیاط آی دی تلفن همراهم را با لپ تاپ هم بالا آورده بودم. قصد داشتم فردا برای پیگیری به کلانتری بروم که آخر شب پیامی به زبان انگلیسی روی گوشی ام به شماره اضطراری که قبلا ثبت کرده بودم، آمد.

کمی بالا و پایین کردم و، چون انگلیسی بلد نبودم به درستی متوجه نشدم که چه نوشته، فقط چند جایی اسم شرکت سازنده گوشی را نوشته بود و مطمئن شدم که این پیام از سوی شرکت آمده است. پایین پیامک نیز گزینه تأیید داشت که با خودم فکر کردم احتمالا شرکت می‌خواهد بداند گوشی من سرقت شده یا نه، بدون اینکه به کسی چیزی بگویم این پیامک را تأیید کردم، اما بعد از آن فهمیدم که حساب کاربری روی لپ تاپم نیز حذف شده است.

فیشینگ حساب‌های کاربری

زن جوان روز بعد پیگیر ماجرا می‌شود تا اینکه او را ۲۴ ساعت بعد به پلیس فتای استان معرفی می‌کنند. او برای رسیدگی به شکایتش به پلیس فتای استان مراجعه می‌کند و با دستور سرهنگ جواد جهانشیری، رئیس پلیس فتای استان، بررسی پرونده آغاز می‌شود.

بررسی محتوای پیامک ارسالی نشان داد که این پیامک جعلی است، در واقع سارقان پس از ربودن گوشی با طراحی این پیامک و ارسال آن به شماره‌های اضطراری موجود در پرونده، این گونه وانمود کرده اند که این پیامک از سوی شرکت سازنده گوشی ارسال شده است، مال باخته هم بی خبر از همه جا وقتی بدون پرس و جو اقدام به تأیید پیامک می‌کند، در واقع حق قانونی خود را سلب می‌کند و حساب کاربری اش را به دیگری واگذار می‌کند. در این شرایط تقریبا دسترسی مجدد به گوشی امکان ندارد و نیازمند طی کردن یک پروسه سخت و پیچیده از سوی پلیس فتاست.

نمی‌دانستم می‌توانم از پلیس فتا کمک بگیرم

زن جوان درباره اینکه چرا از پلیس فتا مشاوره نگرفته است بیان می‌کند: اصلا نمی‌دانستم که شماره تلفن اضطرای ۰۹۶۳۸۰ متعلق به پلیس فتاست و در تمام طول شبانه روز می‌توانم به این شماره زنگ بزنم. از این مهم‌تر نمی‌دانستم از پلیس فتا می‌توانم مشورت بگیرم.
با تشکیل پرونده درباره این سرقت، تحقیقات کارشناسان پلیس فتای خراسان رضوی برای شناسایی متهمان پرونده آغاز شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->